Oppland ornitologene

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hjem Om NOF Oppland Medlemsblad

HUJON - Redaktørens hjørne

Som redaktør for Hujon, ønsker jeg alltid å lage et best mulig tidsskrift til medlemmene. Dette er en felles dugnad. - Dere skal bidra med stoff, og jeg er helt avhengig av at jeg får stadig inn nye bilder. Spesielt småartikler er ønskestoff . Dette er noe som myker opp bladet, men dessverre kommer det inn altfor lite slikt stoff.

hujon

-Så dere har fortsatt en jobb å gjøre. Og til syvende og sist er det jeg som skal sette sammen bladet, velge bilder og tegninger, redigere og ordne layouten, slik at "Hujon" fremstår mest mulig presentabelt . - Slik at både dere og jeg kan bli fornøyde.

Jeg er åpen for ros og ris. - Vil gjerne høre konstruktiv kritikk. Vil også høre om ideer som jeg kan bruke, artikler dere kan bidra med. Gjerne faste artikler og/eller nye ideer. Skulle gjerne hatt noen til å engasjere seg og vært ansvarlig for juniorsider i medlemsbladet vårt. Eller skrive noe om fuglekasser og fugleforing. Dette er stoff som må inn i bladet årlig.

Jeg håper med et fortsatt godt samarbeid med medlemmene i årene som kommer. Det betyr stoff, bilder og ikke minst gode ideer.

Neste frist for innsending av stoff er: 1.november 2012.

Redaktør i Hujon: Per Åge Skålerud. tlf. 47 46 27 24 . E-post    Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

 

 

 

 

Kommende aktiviteter

Det er fortiden ingen planlagte aktiviteter

Vis kalender